“Сако от велур” – Ревю

Театърът би могъл да бъде мъничко място, където да се води диалог, където човекът да чува своите мисли, своите въпроси, да мисли и да се включва в онова приключение, на което го кани театърът.” – Станислав Стартиев

index14101612991sako-ot-velur-1

Освен място, около което се пие бира лято и зима, Народният театър остава със статуквото на нашия най-добър театър. С постановки като тази се убеждавам в това.

С участието на вечни български артисти като Георги Мамалев, Мария Сапунджиева и Филип Трифонов, ‘Сако от велур’ осмива ежедневните битовизми и представя абсурдна случка, потърпевши на която ставаме ние – обикновените хора. Показва ни комичността на действията ни, на силното ни тесногръдие в дадени моменти и ни кара да се спасим от лудостта само на косъм – като махнем превръзките, които сами сме си сложили на очите. За да останете заинтересовани, ще споделя само още едно:

Постановката за една овца или за едно сако със сигурност ще ви забавлява, но накрая ще почувствате и едно силно чувство на възмущение от самите вас. Това изцяло се дължи на режисурата и актьорската игра в националния театър.

Ако искате да прекарате 2 часа в атмосферата на народния театър и да се насладите на брилянтната постановка от Станислав Стартиев, ‘Сако от велур’ може още днес да си запазите билети за следващата постановка на 26 Февруари.

Калина Пангева

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s