Mtv presents Varna Beach: известни артисти и нова музика

На 15 юли 2017г. Варна посрещна феновете на edm и pop музиката с най-голямото събитие за годината в България – музикалният фестивал Mtv presents Varna Beach. Освен познатите ни български изпълнители, на сцената се появиха и едни от най-големите лица в музикалната индустрия.

Откриването започна в 12ч. по обяд и първата подгряваща група Superhero DJs от Великобритания представиха ремикси на популярни песни и придадоха нужната атмосфера, макар и пред малобройна публика. След изпълнението им дойде редът на Pavel & Venci Venc, Kristian Kostov, Dara и Poli Genova. И тримата, без Кристиан, представиха нова музика, но всички бяха еднкаво вдъхновени да зарадват публиката и да се представят възможно най-добре.

FullSizeRender1

След това последваха чуждестранните изпълнители, първият от които беше Jonas Blue. Неговият сет беше първият със специални ефекти (дим, огън,..) , които допълнително повишиха настроението. Имахме възможността да се насладим на негова още неизлязла песен и като за край развя българското знаме

Последва британското диджей-дуо Gorgon City. Времето им на сцената  беше по-дълго от изминалите и дори Poli Genova присъстваше танцувайки. Привлякоха внимание, като изпиха по шот за края на сета и се снимаха за социалните си мрежи.

При Rewire&Varski публиката достигна почти пълния си размер. Представянето им беше пълно с енергия, което завладя и отсрещната страна.

FullSizeRender

Superhero DJs се появяваха между изпълненията на останалите артисти и мотивираха допълнително почитателите. Именно така беше запълнено чакането за Tinie Tempah. Той представи със своя диджей партньор както последните си песни, така и много Old School парчета. Досущ като Jonas Blue той развя националния флаг и позира за Instagram снимка.  Дългоочакваното изпълнение на Bebe Rexha започна в 21:00ч. Тя сподели впечатленията си от България и Созопол, вкусната българска храна и беше научила изречението “Обичам ви всички!”. Завърши с вдъхновяващото послание, че мечтите се сбъдват. Добави и, че се надява следващата попзвезда да е от България.

This slideshow requires JavaScript.

Хайлайтът на вечерта беше Steve Aoki, който закри фестивала. Името му беше скандирано и се виждаха плакати “Cake Me Steve”, подсказващи за неговата запазена марка – замерянето на публиката с торти. Пет броя достигнаха всички заклети фенове. Две почитателки имаха късмета да изпеят с него на сцената “Just Hold On”. Той обяви новият си албум, който излиза следващия петък и представи новата си музика от него. Без съмнение изпълнението му ще бъде помнено дълго време.

Организацията беше на ниво, недостък на храни и напитки нямаше, както и липса на добро настроение.

Mtv Varna Beach вече е за всички един незабравим спомен. Надяваме се на второ издание и догодина!

Кристин Иванова

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s