Герои и таланти, вие сте на ход

Да си доброволец означава да помагаш – на слабите, на различните, на животните, на планините, на добрите идеи, на положителната промяна. Продължи списъка с твоята кауза – всичко това е вярно.

Да си доброволец обаче означава да помагаш и на още някого – на себе си.

Участието в доброволчески мисии те среща с нови хора, изпробва силите ти в неочаквани предизвикателства, отключва скрити качества и неподозирани възможности. Дава нов смисъл на свободното ти време и нов поглед към света. И, без да усетиш дори, те превръща в една по-добра, по-силна и по-щастлива версия на самия себе си.

Готов ли си всичко това да ти се случи?

received_2355828787975059

Нямаме и капка съмнение в твоя отговор. Направо ти даваме ключ към приключението. Входът към десетки каузи, които търсят своите герои, е на адрес TimeHeroes.org.

Можеш да станеш част от най-голямата платформа за доброволчество в България по няколко начина.

Най-бързият е да заредиш списъка с мисии, да разгледаш подробно кой-къде-кога-и-как променя света, след което да натиснеш големия зелен бутон “Ще участвам!” в каузата, която избереш със сърцето си. Получаваш моменталически инструкции за действие.

После може да продължиш към зоната на Талантите и да обявиш какви суперсили владееш. Ако страшно те бива в преводите, програмирането, социалните медии, фотографията, работата с деца или, да речем, плетенето на една кука – това е мястото да регистрираш своите умения и да позволиш на организациите, които имат нужда от тях, да те открият и да ти отправят предложение.

Ако пък си роден лидер и умееш да запалваш хората около теб за подвизи – премини на следващото ниво и създай доброволчески клуб в гимназията. Можеш да разчиташ на подкрепа от TimeHeroes на всяка стъпка от предизвикателството. Дръпни доза вдъхновение от наръчника “Как да си направим доброволчески клуб” и дай знак на plamena@timeheroes.org.

Това е. Ти си на ход.

received_2355828674641737

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s