FirstAidbg: В такива моменти спасението си ти!

Чудил ли си се какво е да спасяваш човешки животи? С помощта на FirstAidbg (организация, чиято основна дейност е провеждането на курсове по първа помощ, но редом с това се занимава и с оборудване на аптечки за първа помощ, търговия с продукти за първа помощ, учебна екипировка, обезпечаване на масови събития с екипи за първа помощ и консултации) можеш да усвоиш основните познания и умения, за да укажеш първа помощ на пострадал, в случай че се наложи да се предприемат действия преди намесата на медицински лица.

Статистиката показва, че при тежък инцидент, само след 3 минути без кислород в мозъка започват да настъпват трайни увреждания. Линейките в добре уредените големи градове на Европа и Америка пристигат между 5 и 8 минути след подаване на сигнала. В някои случаи, дори това кратко време може да бъде фатално дълго. В такива моменти спасението си ти!

С млади и енергични, сертифицирани хора за инструктори и предоставената модерна екипировка, превръщането ти в истински спасител на животи става лесно и приятно. FirstAidbg са се погрижили за организирането на различни видове курсове, отогварящи на различните нужди на участниците, а за да избереш най-подходящия за себе си е достатъчно да посетиш сайта им, което можеш да направиш ТУК. След като вече си напрвил избора си, трябва само да изпратиш трите си имена и телефон за връзка на контактната им форма, а те ще ти предоставят детайлите.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s