Ветроходни приключения

Като кажем лято, ти дали правиш асоциация с вода? Онзи дълбок син цвят, пораждащ върволица от емоции всеки път като го зърнеш или слънчевия отблясък на повърхността на водата, който напомня отражение от рая, или тихият шепот на природата наоколо, разказваща истории на десетки години…

Всичко това само на 1 час от София. Точно така! Централен софийски яхт клуб „Академик“ (сайта им можеш да посетиш ТУК) организират разходки с яхта на язовир „Искър“ през цялото лято, чак до края на септември. През двучасовото плаване из язовира са предоставени музика изцяло по твой избор и кетъринг (напитки, плодове, сирена, разядки). Единственото условие е да събереш весела компания от поне 4 човека. Как да се запишеш ли? На страницата „Разходки“ на сайта на клуба са категоризирани различните видове разходки (пикник, тиймбилдинг, плаж, парти и тн.). След като си избрал най-подходящото, си на само няколко клика разстояние от твоето незабравимо водно преживяване. Слагай слънчевите очила и приготви доброто настроение, защото отплаваме.

Разбира се, яхт клубът се е погрижил и за тези, които предпочитат активната почивка, като са организирали обучения по ветроходство за всички, които имат 7 навършени години. Времето, което ти трябва, за да придобиеш уменията сам да управляваш ветроходна лодка е 10 дни по 2 часа или съответно по-малко дни по повече часове. Даваме ти координатите за връзка ТУК, за да започнеш своето ветроходно приключение възможно най-бързо.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s