Обувай маратонките!

Спорт с кауза, спорт като алтернатива, спорт като модерно занимание, спорт като модел на подражание, спорт като хоби, но най-вече спорт като начин на живот е това, което сдружение „Фуутура“ разпространява сред днешното забързано общество.

Често се намираме унесени от вихъра на напрегнатото и разграфеното до минутата ежедневие или изпадаме в обратната крайност – приемаме мързела с отворени обятия, опитвайки се да се самоубедим, че е от жегата. И за двата вида проблеми „Фуутура“ имат решение за теб. Като организация, която работи изцяло за развитието и налагането на спортния и здравословен начин на живот, те са се погрижили за организирането на широк спектър от спортни събития, целящи да увлекат всеки в света на активния лайфстайл.

Безплатните тренировки например, които се провеждат периодично са прекрасна възможност да събереш компанията и да раздвижите лятото. Заедно можете да задълбочите уменията си в дадени спортове като тенис на маса – още сега можеш да грабнеш шанса и да се запишеш за другата неделя (13. Август 2017г.) ето ТУК. Друга алтернатива е футболът. Тренировките ще се проведат на 13. 08. 2017г. от 16:00 часа в „Бароко спорт“ в Студентски град, а за записване и допълнителни въпроси ще намериш контактите ТУК. Все още не си намерил своя спорт? Може би тренировките по тенис на 27 август са твоето нещо (за записване и детайли – ТУК) или просто ти трябва нещо не толкова обичайно и популярно за България като хокей на трева. Ако това ти звучи интересно (а то определено е) можеш да направиш първите си стъпки в областта като посетиш тренировките на 27. 08. 2017 г. следобеда в Студентски град (контактите за записване –  ТУК).

Разбира се, за тези, които се чувстват по-уверени в това, което спортуват, „Фуутура“ са приготвили турнири, в които всеки може да се изяви, които също можеш да разгледаш на техния сайт. Отличат ли те веднъж с призово място на състезание на сдружението, ставаш член на клуба на шампионите, а именно VIPCLUB, където с всяка следваща победа трупаш точки, които ти носят определени привилегии като облекчения при други турнири, намаления при партньорите на сдружението, лични покани за специални събития и др.

„Фуутура“ обръщат внимание на всеки аспект, свързан със спорта. Така на сайта им ще намериш спортна карта на София, на която са обозначени местата, където можеш да започнеш или продължиш активния си начин на живот.

Като сдружение, насърчаващо младите хора и обществото като цяло да живеят активно и здравословно, „Фуутура“ разполагат и с редица други услуги, които можеш да провериш на сайта им.

Обувай маратонките и се приготви за активно лято, защото очакваме да видим твое селфи от игрището.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s