Такива като тях: The Boxing Antelope

Много искахме да интервюираме някой ютюбър от НЕГ и след Дюнер Туристите очевидният избор беше каналът на Денислав Димчев и приятелката му, Яна Стоева- The Boxing Antelope. По случай предстоящата премиера на първия им уеб сериал, ги разпитахме за него, за канала и за тях самите. 

Кои сте вие накратко? 

Яна: Здравейте. Ние сме The Boxing Antelope или Дени и Яна 😀 Тийнейджъри, които са креативни и обичат да снимат, но и да гледат клипчета в YouTube и решихме да комбинираме двете.

FullSizeRender (1)

Откъде идва името на канала ви?

Дени: Името дойде доста внезапно, както и идеята за самия YouTube канал. Попитах Яна за дума с буквата “B” и тя каза “Boxing”, а аз и отвърнах “А” – Antelope и така сформирахме The Boxing Antelope. Първоначалната реакция на Яна не беше много положителна, но после размисли и реши, че името е доста оригинално.

Чухме, че ще правите нов сериал 😱 разкажете ни малко за него: как се казва, за какво е, какъв е сюжетът, каква е поуката от него…?

Дени: Сериалът се казва “Rejected” и се развива във вселената на Disney Descendants. Разказваме историята за децата тийнейджъри на злодеите на Disney. Сула – дъщерята на Урсула от “Малката Русалка” сключва сделка със сина на Хадес – Хейди. Планът им е да избягат от “Острова на изгубените” и да превземат кралството на добрите герои “Auradon” … Гледайте продължението на 10 Септември от 20:00, когато излиза и първи епизод.

Яна: Тийнейджъри, деца на злодеи, искат да се избавят от досегашния си скучен живот, без родители, които да ги подкрепят и да им помогнат в трудни ситуации. Решават да  завладеят нови земи, но за тази цел трябва да се доберат до нещо скъпоценно и  строго пазено от мистични сили. Сериалът проследява израстването на главните герои Хейди и Сула, премеждията им заедно и  накрая и те научават, че злото не е най-добрия път, по който можеш да поемеш. Вие как мислите, дали Хейди и Сула ще се доберат до крайната си цел Auradon ?

Как ви дойде идеята за него?

Дени: Хрумна ми идеята какво ли става с неизвестните, отхвърлените, тези, чиято история не е разказана в сериите на Descendants и решихме да покажем тяхната история.

Яна:  Винаги сме искали да участваме в някой сериал или филм, особено в тези на Дисни. “Отхвърлените” беше перфектната възможност именно като наша интерпретация на “Наследниците” от Дисни.

Как се снима сериал? Трудно ли е?

Дени: При нас се получи наистина трудно, защото правихме всичко сами – помощ получихме само от приятели. Налагаше се да бъдем и сценаристи, и режисьори, и оператори, та дори  гримьори и фризьори. Но когато правиш нещо с любов и даваш всичко от себе си – работата не ти тежи.

Яна: Сериал се снима трудно, особено като нямаш около 5 камери, за да хванат различните кадри. Организацията на хора и оборудването също трябва да се вземе под внимание. Ние се справихме чудесно с една камера и с помощта на приятелите ни. Всичко е възможно стига да го искаш много 😀

Бихте ли продължили в шоу-бизнеса за в бъдеще?

Дени: Да, това е голямата ми мечта. Чрез този сериал установих, че ми е интересно да работя както пред камерата като актьор, така и зад нея като режисьор.

Яна: Твърдо да! Такава атмосфера никога не съм виждала на друго място, часовете минават за миг. Това освен невероятно преживяване е и личностно израстване. Ако ме бяхте попитали преди 4 месеца дали бих се снимала със зелена коса в центъра на София, бих ви отказала категорично. Сега положението е коренно различно.

Кои са любимите ви сериали? От кои сериали черпите вдъхновение?

Дени: По принцип от малък харесвам филмите на Дисни, а също така фентъзи сериали като Game Of Thrones.

Яна: За “Отхвърлените” черпихме вдъхновение от “Наследниците” на Дисни.

Какво е важно да прави един сериал/филм/т.н.: да забавлява публиката, да развлича публиката, да документира дадени събития, живот на личности, да отправя послание…?

Дени: В момента за нас е важно сериалът ни да забавлява и развлича публиката, но това е само на повърхността, защото естествено в него сме вложили идеята, стара като света, за победата на доброто над злото.

Яна: Всеки сериал/ филм е с различна насоченост. Историческите филми/ сериали документират събития, личности в историята. Има сериали които са с цел да развличат и да забавляват публиката. “Отхвърлените” е точно с такава цел като едновременно отправя послание към аудиторията.

Кои актьори бихте избрали да участват във вашия сериал?

Дени: Бих заложил на младото поколение актьори като Cole Sprouse, Cara Delevingne и др.

Яна: Хаха, бих казала най-добрите актьори, но съм на мнение, че всеки актьор е добър стига да влага душата си в работата си. Но ако трябва да избирам бих избрала Анджелина Джоли и Брад Пит заедно в комбина 😀

Кое е любимото видео, което сте правили?

Дени: Моето любимо видео е “Предизвикателство – пеене на бързи влакчета”. Изживяването беше неописуемо, всички много се забавлявахме и мисля, че това се запечата в клипа. В него участваха много мои приятели от различни националности, работихме задружно, като колектив и резултатът е наистина впечатляващ.

Яна: Любимото ми видео, което сме правили е ” Кажи или се омажи”. Кой не обича предизвикателства, особено когато се мажеш с всичко налично във вкъщи 😀

Премиерата на сериала очаквайте на 10-ти септември! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s