Благотворителен базар на Интеракт клуб в помощ на малкия Алекс

Зимата идва, навява ни асоциации с Коледа и пъстроцветни подаръци под елхата, а с нея и копнежът по домашен уют, споделени мигове на щастие и желанието да бъдем по-добри – събитие, съчетаващо и четирите, ни предлагат от Интеракт клуб към 91. НЕГ, а именно благотворителният базар за дрехи втора ръка в помощ на малкия Алекс, който страда от спинална мускулна атрофия и се нуждае от спешно лечение.

Организаторите са се погрижили за уютната и топла атмосфера с винтидж привкус, носеща духа на предстоящите празници. Посетителите ще имат шанса да се насладят на приятелската обстановка в любимия на софиянци бар „Петък“, посрещнати от усмихнатите ученици на Немската гимназия, които ще се радват да запознаят всеки присъстващ с благородната кауза, на която е посветен базарът. Тихият неделен следобед приканва към няколко приятно прекарани часа в компанията на приятни хора, приятели, хубава напитка и забавления на фона на страхотна музика.

Подобно събитие се организира за първи път от Интеракт клуб, като креативната идея да потърсим нов притежател на дрехите, които вече не смятаме да носим, позволява на всеки, който има желание да допринесе за добрата кауза в името на малкия Алекс, да се включи и да я подпомогне. Базарът ще ни припомни колко малко е необходимо, за да бъдем добри – закупувайки си страхотна нова дрешка или аксесоар, подаваме ръка на детенце в борбата му за оздравяване. Събитието ще се състои на 19.11 (неделя) в бар „Петък“ и ще продължи от 12:00 до късния следобед.

 

23622074_1284125455066044_1486795509989340683_n

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s