Рубрики

 

Гледни точки

Всеки има какво да каже. Затова публикуваме статии, които засягат различни гледни точки за познати или непознати проблеми. Не се колебайте да ни споделите вашата гледна точка- истината се ражда в спора.

Интервю: Такива като тях

Препратка към “Гледни точки”: всеки има какво да каже. Всеки може да сподели опита си така, че да вдъхнови другите. Рубриката So Wie Sie- от немски “такива като тях”- представя историите на обикновените и необикновените ни герои

Свободно време

Нашият свят изобилства от интересни дейности, събития и идеи. Споделяйки ги, ние даваме шанс на читателя да се вдъхнови и да научи какви невероятни възможности има около него.

Изкуство

Всеки от нас ежедневно се сблъсква с неимоверно много изкуство. Но замисляме ли се какво се крие зад творбата, в ума на автора или какво в тези щрихи, в тези тонове ни въздейства така? Отговорите на тези и още много въпроси търсете тук.

Образование

Училището може да е само една рушаща се сграда, в която губим по-голямата част от времето си. А може пък и да не е. Има как образованието да ни е полезно- и то до голяма степен! Интересни неща за олимпиади, състезания, предмети, наука.

Конкурси

За по-състезателните от вас от време на време организираме различни конкурси. Ослушвайте се за новите ни такива и успех! Ако пък вие имате някаква идея за конкурс, който на всяка цена ще спечелите, и искате да го проведем, само кажете.

Ентдеке

„Entdecke” е немският вариант на “Discover”. С други думи, това е рубриката, с която търсим и откриваме нови, интересни и любопитни нещица за вас, които си заслужават да бъдат открити.